aparadorlocal.cat

Guanya temps, troba-ho tot en un clic

Avís legal

Informació Legal

Glòria Catafal Noguera (en endavant “Buclenet”) és la companyia propietària i administradora del lloc web www.aparadorlocal.cat  (“Lloc web” o  Aparadorlocal.cat en endavant).

 

Objecte

Aparadorlocal.cat és una plataforma col.lectiva que ofereix una plana a cada un dels seus associats durant el determinat període de temps que s’estableixi per ambdues parts, com a fórmula publicitària amb l’objectiu de fer-los accessibles via correu electrònic amb els client.

 

Contingut

El contingut d’aquest lloc web ha estat elaborat per Glòria Catafal Noguera. Compta però amb enllaços a llocs web de tercers. És per aquest motiu que Glòria Catafal Noguera no es responsabilitza de la informació pertanyent a tercers, ni dels possibles perjudicis que aquesta informació pugui causar. Glòria Catafal Noguera es reserva el dret a modificar de manera parcial o total el contingut del Lloc Web, així com la present política de privacitat.

 

Accés i utilització

L’accés a Aparadorlocal.cat implica l’acceptació expressa de les presents condicions d’ús i política de privacitat. L’accés i la utilització d’aquest Lloc Web, així com de la informació en ell continguda, serà responsabilitat exclusiva de qui el realitzi. Les condicions d’accés a aquest Lloc Web estan sotmeses a la legalitat vigent, no permetent amb caràcter general qualsevol tipus d’ actuació en perjudici d’Aparadorlocal.cat o de tercers.

 

Informació sobre el servei

La descripció en text i imatges dels serveis oferts al lloc web es realitza d’acord a la informació proporcionada pels associats a Aparadorlocal.cat.

 

Cancel·lació

Una vegada enviada la comanda mitjançant el portal Aparadorlocal.cat com a via de contacte, serà responsabilitat del comerç o negoci associat la resposta cap al client.

 

Protecció de les dades personals

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, s’informa a l’usuari que totes les dades personals i professionals que faciliti seran incorporades a un fitxer registrat davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, la qual n’és titular Glòria Catafal Noguera. Les dades recollides són emmagatzemades sota la confidencialitat i les mesures de seguretat legalment establertes. L’usuari accepta la present política de privacitat i condicions d’ús, i concedeix el seu consentiment al tractament de les seves dades personals acord. L’usuari pot exercir, sense efecte retroactiu, els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça info@aparadorlocal.cat.

 

Responsabilitat

Glòria Catafal Noguera, Aparadorlocal.act no es responsabilitza dels danys que els usuaris puguin causar en aquest lloc web, o en qualsevol altre, per l’ús il legal o inapropiat del mateix, o de la informació en ell continguda.

 

Comunicacions electròniques

Glòria Catafal Noguera, Aparadorlocal.cat enviarà als usuaris que així ho demanin comunicacions electròniques relacionades amb l’objecte d’Aparadorlocal.cat a causa del contingut i la finalitat del lloc web, com pot ser rebre periòdicament, a la seva adreça de correu electrònic un butlletí periòdic amb les noves incorporacions  i novetats en relació a entrades de comerços i serveis, els quals  hauran de comptar amb la condició de “Usuari Subscriptor”, la qual s’adquireix completant i enviant el formulari existent en el Lloc Web. La condició d’usuari subscriptor suposa l’adhesió a les condicions d’ús en la versió publicada en el moment en què s’accedeixi al lloc web.

 

Anàlisi de l’ús i tràfic

Glòria Catafal Noguera utilitza eines tècniques d’anàlisi per a l’obtenció d’informació sobre l’ús del lloc web. L’usuari accepta l’ús de cookies i seguiments d’ IPs, així com el tractament de la informació obtinguda mitjançant aquests mitjans. En qualsevol cas, l’usuari pot desactivar i / o eliminar les cookies seguint les instruccions del seu navegador d’Internet.

 

Seguretat

Glòria Catafal Noguera garanteix la seguretat de les dades personals proporcionades pels usuaris, donada la tecnologia actual i els riscos del medi, de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

 

Enllaços a pàgines web de tercers

Aparadorlocal.act compta amb enllaços a llocs web pertanyents i / o gestionats per tercers, amb la finalitat de proporcionar accés a una altra informació disponible a Internet. Glòria Catafal Noguera no es responsabilitza de l’existència d’enllaços entre els seus continguts, com tampoc dels continguts situats fora del Lloc Web.

 

Responsable del fitxer i tractament de les dades

XXXX. a inserir núm. de fitxer

 

Drets de Propietat Intel·lectual i Industrial

Els drets de propietat intel·lectual de la pàgina www.aparadorlocal.cat pertanyen a Glòria Catafal Noguera. Queda prohibida la reproducció, distribució o modificació, total o parcial, dels continguts d’aquest lloc web, excepte autorització expressa, prèvia i per escrit de Glòria Catafal Noguera, o quan així ho estipuli la Llei.

 

Legislació i forum

Glòria Catafal Noguerat i l’usuari, renunciant de manera expressa a qualsevol altre fòrum que pogués correspondre, accepten sotmetre’s a la Llei espanyola i als Jutjats i Tribunals de Barcelona per qualsevol qüestió o controvèrsia derivada del contingut del Lloc Web. L’accés a la pàgina web d’Aparadorlocal.cat implica l’acceptació expressa de totes les condicions anteriorment citades.

 

PUBLICITAT

Banner

FACEBOOK

AMB EL SUPORT