aparadorlocal.cat

Guanya temps, troba-ho tot en un clic

QUI

A principis del 2013 decideixo crear un servei que faci de plataforma per fomentar les vendes del comerç local. Crec que la col·laboració en xarxa pot  impulsar el comerç de proximitat, fer-li guanyar visibilitat. Potser també els cal una empenta per introduir-los en el món de les noves tecnologies. Començo pel meu poble i per la meva comarca, el Vallès Oriental.

La idea evoluciona fins a arribar a projectar un directori d’activitats econòmiques locals: serveis, comerços i professionals, un mitjà de promoció cap a futurs clients. Consisteix a oferir una pàgina pròpia on es pugui donar a conèixer els punts forts, les especialitats, les característiques que els fan peculiars  a cada un d’ells. I enllaçar amb els seus recursos de promoció, sigui la pàgina web, Facebook, etc. per proporcionar les novetats, possibles ofertes o els seus nous projectes.

Mirat des de la banda del ciutadà Aparadorlocal.cat és una plataforma que pretén facilitar el contacte amb serveis, professionals i activitats econòmiques de proximitat, en un intent de fer la vida més fàcil.

Facilitar la comunicació directa entre la ciutadania  i l’activitat econòmica de proximitat.

Aquesta idea ha anat agafant forma i avui ja és una realitat. Aparadorlocal.cat ha de ser un portal pràctic per la informació que ofereix, per l’estalvi de temps que pot representar, pel descobriment d’activitats de proximitat que pot significar. Perquè vol impulsar fer xarxa, fer poble.

Crec en petits canvis que ens porten a fer-nos feliços i m’agradarà saber que Aparadorlocal.cat hi pot contribuir una mica.

 

gloria-catafal

Glòria Catafal

 

PUBLICITAT

Banner

FACEBOOK

AMB EL SUPORT